REKLAMI GEÇ

Petlas Türkiye Off Road Şampiyonası Denizli ayağı sona erdi

Petlas Türkiye Off Road Şampiyonası Denizli ayağı sona erdi

Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Petlas Türkiye Off Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı büyük bir adrenalin ile sona erdi. Merkezefendi Off Road Pisti’nde gerçekleşen yarış, birbirinden heyecanlı anlara sahne oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2021 Pazar, 22:00

Merkezefendili ve Denizlililerin yoğun katılım gerçekleştirdiği seyirci etabında sporcular kıyasıya mücadele etti. Yarışlar sonucunda Genel Klasman kategorisinde iki birinci çıktı. Pilotlar Ertan Nacaroğlu ve Eray Pancar, Mustafa Saray ve Samet Zurnacı birinciliği elde ettiler.

Üçüncülüğü ise pilotlar Bekir Başkal ile Emin Önder elde etti. 7 kategoride yapılan değerlendirmelerde sporculara madalya ve kupalar törenle verildi.

Genel klasman birinciliğini elde eden Ertan Nacaroğlu ve Eray Pancar, Mustafa Saray ve Samet Zurnacı’ya kupa ve madalyaları Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi.

Diğer klasmanlarda da derece elde eden sporculara madalya ve kupalarını İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Coşkun ve Fatma Atıcı Bakcan verdi.

Derece elde eden sporcuları tebrik eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Heyecan dozu yüksek kıyasıya mücadeleyle geçen iki günün ardından Türkiye Off Road Şampiyonası 2.Ayak Yarışlarımız sona erdi. Dereceye giren yarışmacılarımızı kutluyor, zorlu mücadelede yarışan tüm ekiplere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu