REKLAMI GEÇ

Sevdikleri oyuncakları arkadaşları için attılar

Sevdikleri oyuncakları arkadaşları için attılar

Merkezefendi Belediyesi’nin “Her şey Onlar için” sloganı ile başlattığı kitap ve oyuncak kampanyasını Arif Yalınkaya İlkokulu’nda devam etti. İlkokul öğrencileri, okul bahçesine yerleştirilen oyuncak ve kitap kumbaralarına en sevdikleri oyuncak ve kitapları atarak, yaşıtlarına bağışladılar.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2015 Çarşamba, 12:12

Merkezefendi Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında “Her şey Onlar İçin” projesini hayata geçirdi. Merkezefendi Belediyesi, daha önce ilçe merkezinin dört noktasına yerleştirilen oyuncak ve kitap kumbaralarından iki tanesi daha Arif Yalınkaya İlkokulu’na iki gün süreyle kalmak üzere yerleştirildi.

Arif Yalınkaya İlkokulu’nda kampanya hakkında farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinliğe Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Kaymakam Şürkü Görücü, Merkezefendi İlçesi’nin yeni kurulmasına rağmen hizmetler konusunda önemli adımlar atıldığını belirterek, “Bu kampanya hem ilçemiz hem de öğrencilerimiz için güzel bir çalışma. Buraya atacağınız her kitap, her oyuncak, imkanı olmayan diğer arkadaşlarınızı sevindirecek” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu ise öğrencilerin kullanmadığı kitapları ve oyuncakları bu kumbaralarda toplayacaklarını belirterek, “ Toplanan oyuncak ve kitapları imkanları daha sınırlı olan öğrencilerimize ulaştıracağız. Böylece toplumda paylaşma kültürünü yaygınlaştırmış olacağız. Olandan alıp, olmayana ulaştırmayı hedeflediğimiz bu proje ile ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzlerini güldüreceğiz” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise Merkezefendi Belediyesi’nin başlattığı “Herşey Onlar İçin” kampanyasının eğitim-öğretim için anlamlı bir çalışma olduğunu vurguladı. Oğuz, okullarda başlatılan bu kampanyanın tüm öğrencilerin katılımı ile başarıyla sonuçlanacağına inandığını söyledi.

denizli-merkezefendi-oyuncak-kitap-kumbarasi-ic

OYUNCAKLARIYLA VEDALAŞTILAR
Açılış konuşmalarının ardından, minik öğrenciler oyuncaklarını kumbaralara atarak kampanyaya destek oldu. Bazıları okudukları kitapları kumbaraya atarken bazıları ise sevdikleri oyuncaklarıyla, yaşıtlarını sevindirmek için vedalaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu