REKLAMI GEÇ

Sevgilisinin yolunu gül yapraklarıyla süsledi

Sevgilisinin yolunu gül yapraklarıyla süsledi

Merkezefendi Mahallesi bugün gül yaprakları ile süslenmiş bir yol görüntüsü ile güne başladı. Aracıyla kaza yapan ve morali bozulan sevgilisine destek olmak isteyen Özkan E. sevgilisinin otobüse bindiği durağa kadar olan mesafeyi gül yapraklarıyla süsledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2019 Pazartesi, 15:18

Merkezefendi İlçesi, Merkezefendi Mahallesi’nde yola serilmiş gül yapraklarını görenler şaşkınlık yaşadı. Yaklaşık 500 metrelik bir mesafenin gül yapraklarıyla süslü olması ve mesafenin sonunda yine gül yapraklarıyla yapılmış ve ortasında kalp işaretinin bulunduğu Ö ve S harfleri, bunun hoş bir sürpriz olduğunu ortaya çıkarırken görenleri de tebessüm ettirdi.

Bu hoş sürprizi geçtiğimiz hafta içinde kız arkadaşının aracıyla yaptığı kaza nedeniyle moral çöküntüsü yaşayan ve ona moral vermek isteyen sevgilisi Özkan E.’nin hazırladığı anlaşıldı. Sabah evden çıkan ve kazadan sonra her zaman olduğu gibi işine gitmek için otobüs durağına doğru yürümek isteyen Selma A. yere serilmiş gül yapraklarını görünce önce bunun ne olduğunu anlamadı ama, durağa ulaşıp gül yapraklarıyla yazılmış isminin baş harfini görünce, bunun kendisine hazırlanmış hoş bir sürpriz olduğunu fark etti.

Kazandan sonra sevgilisine moral vermek isteyen Özkan E’nin bu davranışı çevresinden takdir topladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu