REKLAMI GEÇ

Soba kurbanı Seda Kesikbaş, gözyaşları arasında toprağa verildi

Soba kurbanı Seda Kesikbaş, gözyaşları arasında toprağa verildi

Merkezefendi’nin Gerzele Mahallesi’nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 13 yaşındaki Seda Kesikbaş, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2020 Perşembe, 18:23

DENİZLİ (AA)
Gerzele Mahallesi 103 Sokak’ta dün akşam saatlerinde evde baygın bulunan üç kardeşten biri olan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Seda Kesikbaş’ın cenazesi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ndeki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Otopside sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü tespit edilen Kesikbaş’ın cenazesi, daha sonra helallik için evlerine getirildi.

Cenazenin getirilişi sırasına yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Ortaokul öğrencisi Seda’nın çok sevdiği pembe elbisesi de tabutunun üzerine konuldu.

Kesikbaş’ın cenazesi, Servergazi Merkez Camisi’nde kılınan namazının ardından Servergazi Mezarlığında defnedildi.

Cenazeye, baba Hüsemattin Kesikbaş, aile yakınları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, ölen kızın sınıf arkadaşları ve öğretmenleri katıldı.

Baba Kesikbaş, çok üzüntülü olduğunu belirterek, “İçim yanıyor. Dün sobayı yakıp işe öyle gitmiştim. Acı bir telefonla olayı öğrendim. Kızımın çok sevdiği pembe işlemeli elbisesini tabutunun üzerine koyduk. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın” diye konuştu.

OLAY
Merkezefendi’nin Gerzele Mahallesi’nde yaşayan Hüsamettin ve Pervin Kesikbaş’ın ikiz kızları Seda ve Sude ile 8 yaşındaki Sena Kesikbaş, dün evlerinde baygın halde bulunmuştu.

Hastaneye kaldırılan 3 kardeşten Seda Kesikbaş yaşamını yitirmiş, olayın sobadan sızan karbonmonoksit gazından meydana geldiği belirtilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu