REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu LYS’de başarı diledi

Subaşıoğlu LYS’de başarı diledi

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Lisans Yerleştirme Sınavı’na katılacak olan öğrencilere başarılar diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2015 Cumartesi, 12:09

Sınavların öğrencilerin başarı yolculuğunda önemli bir aşama olduğunu fakat hayatın sonu olmadığının altını çizen Başkan Subaşıoğlu, “Sınavlar tüm öğrencilerin başarı yolculuğunda önemli bir aşamadır. Fakat unutulmamalıdır ki hiçbir sınav hayatın sonu değildir. Üniversiteye girebilmek için var güçleriyle çalışan gençlerimiz yıllardır hazırlandıkları bu sınavda en güzel neticeyi alarak üniversite hayallerini de gerçekleştireceklerdir. Şunu unutmayalım, sınav önemlidir, ama her şey değildir. Önemli olan yaşamda ne isteğinizi bilmek ve bilginize, becerinize güvenerek o yolda ilerlemektir” dedi.

Gençlerin başarılarının kendilerini de mutlu ettiğini belirten Subaşıoğlu, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize, günlük ve gelecek yaşantılarında lazım olan bilgi ve becerilerin kazandırılması, yarınlara hazırlanması adına belediye olarak bizlere önemli ve öncelikli görevler düşmektedir.  Zorlu bir çalışma dönemi geçiren öğrencilerimizin girecekleri LYS sınavında başarıyı yakalayabilmeleri için elimizden gelen desteği sunmaya hazırız. Bizler, size inanıyor ve güveniyoruz. SizlerTürkiye’nin geleceğisiniz. Sizlerin başarısı bizleri mutlu ediyor. 13 ile 21 Haziran tarihleri arasında 5 ayrı oturumda yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavı’na katılacak olan tüm öğrencilerimize, büyük emekler sarf ederek ailelerinin ve öğretmenlerinin önemli katkılarıyla geldikleri bu noktada, eğitimlerine arzu ettikleri bir yükseköğrenim kurumunda devam etmeleri temennisiyle başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu