REKLAMI GEÇ

Süt ve çorbalar Balkanay’dan

Süt ve çorbalar Balkanay’dan

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, seçim çalışmalarını 3. Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sürdürdü. Projelerini anlatan Balkanay, göreve geldiklerinde sanayide çalışan çıraklara süt ve çorba dağıtacaklarının müjdesini verdi.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2014 Perşembe, 10:44

Ziyaretinde esnafla sohbet eden ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Balkanay, bölge için düşündüğü projeleri de paylaştı. Sanayi Sitesi’nde yaşanan sıkıntıların genel olarak benzer konularda olduğunu işaret eden Balkanay, işe bölgede kullanılmayan boş alanların atıl durumdan kurtararak başlayabileceklerini söyledi.

SICAK ÇORBA VE SÜT SERVİSİ
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Balkanay, bölgede çalışan gençleri de unutmadıklarını kaydederek, “Sanayi sitelerimizde çalışan çıraklara sabahları sıcak çorba ve süt servisi yapacağız. Bu sayede evlerinden kahvaltı yapmadan çıkan gençlerimiz kahvaltılarını yapabilecek. Geleceğimiz ve geneli birer sanatkâr olan gençlerimizin sağlıklı bireyler olmaları için önemli bir adım atacağız” dedi.

Atölyelerin sınıflarına göre yerleşkelere ayrılması gerektiğini de belirten Balkanay, “İki farklı sektörde faaliyet gösteren işletmeler birbirlerinin işlerine engel oluyor. Atıl olarak kullanılan alanlar rehabilite edilmeli. Yani boş arazilerde yığılmış hurda araçları daha uygun bir şekilde konumlandırmamız gerekli. Açıkladığım projelerimi, 30 Mart’tan hemen sonra birlikte masaya yatırarak yine bu bölge insanlarıyla birlikte ele alıp, hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Murat Candan   -  Bağlantı 27 Şubat 2014, 13:31

İşte içinde insan olan gerçek bir belediyecilik projesi.Lütfen insanı öne çıkarın,kazanan siz olacaksınız,kazanan Denizli olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu