REKLAMI GEÇ

Uçak kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı, 2 savcı görevlendirildi

Uçak kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı, 2 savcı görevlendirildi

Pilot ve öğrenci pilotun hayatını kaybettiği uçak kazasıyla ilgili Karacasu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Kaza kırım ekibi ile birlikte enkazın bulunduğu alana giden 2 savcı soruşturmaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2018 Salı, 17:18

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, Karacasu ilçesinde enkazına ulaşılan eğitim uçağına ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, dün düştüğü tespit edilen ve bugün Karacasu Cumhuriyet Başsavcılığı yargı sınırları dahilinde enkazına ulaşılan eğitim uçağında öğretmen pilot ve öğrencisinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Karacasu Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Görevlendirilen 2 cumhuriyet savcısı, olay yeri inceleme ekibi ve kaza kırım ekibi ile askeri helikopterle olay yerine hareket etmiştir. Olay ile ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Hayatını kaybeden pilotlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve havacılık camiasına başsağlığı dileriz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu