Üzerlik Sağlık Ocağı’na tadilat yapıldı

Merkezefendi Belediyesi yıllardan beri atıl halde duran Üzerlik Mahallesi’ndeki Sağlık Ocağı’nı tadilat yaptırdı. Sağlık ocağı binasındaki yenileme çalışması mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2019 Salı, 16:18
Yıllardır atıl bir halde duran Üzerlik Mahallesi’ndeki Sağlık Ocağı, Merkezefendi Belediyesi tarafından tadilat yaptırıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Seçim öncesi söz vermiştik, yerine getirdik” dedi.
Üzerlik mahalle Muhtarı Orhan Gök, sağlık ocağına astığı pankart ile Başkan Doğan’a teşekkür etti. Muhtar Gök, “Sağlık Ocağımızın tadilat ve tefrişatının yapılmasındaki katkıları için Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ederim. Çok mutluyuz. Büyük bir sorunumuz çözüme kavuştu” dedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Merkezefendi | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
5 Temmuz 2025 Cumartesi | 22 | 38 | Sıcak |
6 Temmuz 2025 Pazar | 25 | 41 | Sıcak |
7 Temmuz 2025 Pazartesi | 26 | 41 | Sıcak |
8 Temmuz 2025 Salı | 26 | 42 | Sıcak |
9 Temmuz 2025 Çarşamba | 26 | 41 | Sıcak |