REKLAMI GEÇ

Yangın bölgelerinde görev alan Merkezefendi personeli geri döndü

Yangın bölgelerinde görev alan Merkezefendi personeli geri döndü

Ülkemizin birçok farklı noktasındaki orman yangınları ile mücadele etmek için Merkezefendi Belediyesi tarafından görevlendirilen tüm ekipler Denizli’ye geri döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2021 Perşembe, 15:50

Manavgat, Marmaris, Bodrum, Köyceğiz, Buldan ve Tavas’taki yangın alanlarında çalışmalara katılan ekipler, yaralanan ve dumandan etkilenen bölge halkına ve görevli personele gerekli müdahalelerde bulunup tedavi uyguladı. Tüm imkanları ile seferber olan Merkezefendi Belediyesi araç ve ekipmanlar ile de yangınlarla mücadele etti. Görevliler orman canlılarına da yaptıkları müdahalelerle büyük takdir topladı. Merkezefendi Belediyesi tarafından ayrıca vatandaşların bağışladığı kazma, kürek, el ve kafa feneri, su, temel ihtiyaç malzemeleri, çocuk bezi, çocuk, yetişkin ve yaşlı kıyafeti, iç çamaşır, yanmaz eldiven ve ayakkabı, yanık kremleri, elektrikli testere ve yangın tüpleri ile belediyece tedarik edilen malzemeleri yangın bölgelerine sevk edildi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yangın bölgelerinde özveriyle çalışan personeline teşekkür etti. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak arazöz, iş makinesi ve personelimizle yangın söndürme çalışmalarına destek verdik. Yangından etkilenen herkes için, her canlı için gerekli çalışmaları, müdahaleleri ekiplerimizce gerçekleştirdik. Komşu illerimizde yangın söndürme ve ihtiyaç malzemelerinin sevkiyatı çalışmalarında görev alan ekiplerimiz, çok şükür sağ salim evlerine döndüler. Fedakârlıkları ve emekleri için Merkezefendi Belediyemizin değerli çalışanlarına tek tek teşekkür ediyorum. Bu yaraları hep birlikte, dayanışma ve yardımlaşmayla saracağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu