REKLAMI GEÇ

Yaşam alanının ortasında ateş açıp kaçan şehir magandaları için polis alarma geçti

Yaşam alanının ortasında ateş açıp kaçan şehir magandaları için polis alarma geçti

Servergazi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde seyir halindeki bir otomobilden 6 el ateş açıldı. Yaşam alanlarının ortasında silah seslerinin duyulmasıyla çevre sakinleri büyük panik yaşadı, polis magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2020 Çarşamba, 12:50

Olay dün akşam saatlerinde Servergazi Mahallesi Fatih Mehmet Caddesi üzerinde 21.30 sıralarında yaşandı. Görgü tanklarının ifadelerine göre, caddede ilerleyen bir otomobilden, iş yerlerinin yoğun olduğu bölüme gelindiğinde 6 el ateş açıldı.

Silah sesleri üzerine kafedeki müşteriler ve çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Havaların sıcak olması nedeniyle pek çok insanın balkonlarda olduğu bir saatte gerçekleşen olay sonrası vatandaşlar telefona sarıldı, polisi aradı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Olay yerinde boş mermi kovanı bulan polis ekipleri, kurşunların her hangi bir yere isabet edip etmediğini araştırıyor.

Plakasız otomobille ateş açan şehir magandalarının yakalanması için polis çalışma başlattı. Bölgedeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtları ile MOBESE kayıtları incelemesi sonucu şehir magandaları yakalanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 17 30Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 17 29Parçalı Bulutlu