REKLAMI GEÇ

Yatağa bağımlı hastalara yatak ve tekerlekli sandalye desteği

Yatağa bağımlı hastalara yatak ve tekerlekli sandalye desteği

Merkezefendi Belediyesi, yatağa bağımlı hastaların tekerlekli sandalye ile ortopedik ve motorlu elektrik sistemli yatak ihtiyaçlarının karşılanmasına destek sağlayacak. Bu konuda valilik ile Merkezefendi Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2015 Perşembe, 10:20

Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan ve İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı katıldı.

SGK’NIN KARŞILAMADIKLARINI BELEDİYE SAĞLAYACAK
Vali Şükrü Kocatepe, imza töreninde yaptığı konuşmada, Merkezefendi Belediyesi’nin özellikle hasta yakınlarının en çok ihtiyaç duyduğu konularda destek sağlayacağını söyledi. Kocatepe, “Uzun süre yataklı tedavilerde hastaların özellikle sırt ve yan bölgelerinde yaralar oluşuyor. Başkanımız, insanımızın ihtiyacı olan Sosyal Güvenlik Kurumları’nın da karşılamadığı ortopedik ve tıbbi özelliklere sahip yatak, tekerlekli sandalye, ayarlanabilir karyola veya pozisyon değiştirebilen elektrikli motorlu karyola gibi malzemeleri vatandaşımıza temin edecek. Bu çok önemli desteğinden dolayı kendilerine, belediye meclis üyelerine ve bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

EVDE BAKIM HİZMETLERİNE DESTEK
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, devletin sağlık konusunda çok önemli reformlara imza attığını belirterek, “Bunlardan en önemlisi son dönemlerde sizlerin de koordinasyonunu yürüttüğü evde bakım hizmetleri. Halk Sağlığı Müdürlüğümüz ile evde bakım hizmetleri konusunda ne gibi katımız olabilir şeklinde yine uzun süredir yürüttüğümüz bir çalışma vardı. Bu kapsamda evde yatalak halde hizmet alan bireylerin sürekli yatmaya dayalı olarak meydana gelen sıkıntıların önlenmesine yönelik ihtiyaç malzemelerini karşılanmasını belediyemiz olarak sağlayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu