REKLAMI GEÇ

Yavuzçehre Tekstil’den Merkez Eli Kıyafet Mağazası’na destek

Yavuzçehre Tekstil’den Merkez Eli Kıyafet Mağazası’na destek

Merkezefendi Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla faaliyete geçirilen ve bugüne kadar birçok ihtiyaç sahibinin faydalandığı ‘Merkez Eli Kıyafet Mağazası’na Yavuzçehre Tekstil tarafından pantolon, penye, tayt ve diğer tekstil ürünleri bağışlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2022 Pazartesi, 16:38

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, iki yıldan bu yana faaliyette olan ‘Merkez Eli Kıyafet Mağazası’ sayesinde binlerce dar gelirli vatandaşa destek olduklarını söyledi. Başkan Doğan, “Değerli bağışçımız Ahmet Yavuzçehre’ye teşekkür ediyorum. Kadın istihdamı yaratan işletmemiz bizim için çok önemli. Merkez Eli Kıyafet Mağazamız amacına ulaşıyor. Bugüne kadar binlerce dar gelirli vatandaşımıza destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yapılan bağışlarla Merkez Eli Kıyafet Mağazamız daha da büyüyecek” dedi.
Yavuzçehre Tekstil Marka Direktörü Nevbahar Konyalıoğlu ile Sürdürülebilirlik Müdürü Ekin Uluışık, tekstil ürünlerini Merkez Eli Kıyafet Mağazası’na teslim ettiler. Merkezefendi Belediyesi’nin Merkez Eli Kıyafet Mağazası’nın önemli bir proje olduğunu belirten Konyalıoğlu ile Uluışık, “Yavuzçehre Tekstil olarak bu anlamlı hizmete destek olmak istedik. Bundan sonra da desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık