REKLAMI GEÇ

Yeşilyurt ve Bahçelievler’e pazaryeri

Yeşilyurt ve Bahçelievler’e pazaryeri

Merkezefendi ilçe sınırları içinde yapımına başlanan Yeşilyurt ve Bahçelievler kapalı pazaryerleri 3 ay içinde tamamlanacak. Böylece ilçe sınırı içindeki pazaryeri sayısı 25’e yükselecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2015 Pazartesi, 15:44

Devam eden pazaryerleriyle ilgili bilgi veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bahçelievler pazaryeri inşaatının yüzde 50’lik kısmı tamamlandı. Çalışmalar bu hızla devam ederse projemiz 2 ay içinde yetişecek. Bu pazaryerimiz 1.572 metrekare alan üzerinde olacak. 56 tezgah kapasiteli pazaryerimizde 10 müstahsil yer alacak. 4 dükkanlı pazaryerimizin mescidi ve lavaboları da olacak” dedi.

Yeşilyurt Pazaryeri’nin de yüzde 10’luk kısmının tamamlanacağını belirten Subaşıoğlu, “1.740 metrekarelik alanda devam eden pazaryerinin 3 ay içinde bitmesini bekliyoruz. Burada 11 müstahsil, 65 tezgahımız yer alacak. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar kapalı pazaryeri yapımına ayrı bir önem veriyoruz. Bugüne kadar ilçe sınırlarımız içinde 23 pazar yerimiz vardı. Bu pazar yerlerimizin inşaatının tamamlanmasıyla rakam 25’e çıkacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Temmuz 2025 Salı 23 37Sıcak
2 Temmuz 2025 Çarşamba 23 36Sıcak
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 34Az Bulutlu
4 Temmuz 2025 Cuma 19 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 22 37Sıcak