Yıkımı süren eski PAÜ hastanesinde yine yangın çıktı

Saraylar Mahallesi, Doktorlar Caddesi üzerinde bulunan ve yıkım işlemi süren binada bir ay içinde ikinci yangın. İtfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alınan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2018 Pazar, 16:34
Doktorlar Caddesi’nde bulunan ve uzun yıllar PAÜ tarafından hastane olarak kullanılan binanın yıkımı sürüyor.
Yaklaşık bir ay önce akaryakıt kazanının kesimi sırasında kıvılcım yangına yol açmış, işçinin LPG ve oksijen tüpünü olay yerinde bırakarak kaçması nedeniyle facianın eşiğinden dönülmüştü.
BİNADAN YİNE ALEVLER YÜKSELDİ
Bir ay önce facianın eşiğinden dönülen binadan bugün yine alevler yükseldi. Dumanları fark eden vatandaşların ihbarıyla olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kayalık Şubesi ekipleri sevk edildi.
Alevlere kısa sürede müdahale eden ekipler yangını kontrol altına aldı. Ekipler, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Merkezefendi | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
10 Mayıs 2025 Cumartesi | 19 | 31 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
11 Mayıs 2025 Pazar | 17 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 16 | 27 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 16 | 22 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 12 | 24 | Parçalı Bulutlu |