REKLAMI GEÇ

Yukatel Merkezefendi Belediyesi sağlık kontrolünden geçti

Yukatel Merkezefendi Belediyesi sağlık kontrolünden geçti

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te sporcular sağlık kontrollerinden geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2021 Pazartesi, 12:12

PAÜ Arena’da yeni sezon çalışmalarına bugün itibarıyla başlayacak olan Yukatel Merkezefendi Belediyesinde basketbolcular sağlık kontrollerinden geçti. Kan veren oyuncular sağlık testinde kardiyolojik muayene, EKG, solunum fonksiyonu, efor testi, akciğer, kan ve idrar tahlili yapıldı. Sporcular ilgili bölümlerde uzman hekimler tarafından muayene edildi. Efor testini de başarıyla tamamlayan oyuncular herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.

YENİCE: HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ
Yukatel Merkezefendi Belediyesi Genel Menejeri Evren Yenice, “Pazartesi itibariyle yeni sezon hazırlıkları başladı. Federasyonunda istediği kontrollerden geçtik. Herhangi bir sıkıntı yok testlerde. Güzel bir şekilde sezona hazırlanıyoruz” dedi.

Her maça kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Yenice, “Yaptığımız işte bir kazanan ve kaybeden var. Her maça kazanmak için çıkacağız. Şunun sözünü verebilirim; seyri hoş, taraftarı mutlu eden bir takım olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 32Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu