REKLAMI GEÇ

Yukatel Merkezefendi moral buldu

Yukatel Merkezefendi moral buldu

ING Basketbol Süper Ligi’nin 12’nci haftasında deplasmanda Büyükçekmece ile karşılaşacak olan Yukatel Merkezefendi Belediyesi, son antrenmanını Pusulam Koleji’nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2021 Cuma, 11:38

Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Büyükçekmece maçı hazırlıklarını Pusulam Kolejinde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Burada antrenman sonrası öğrencilerle bir araya gelen yıldız basketbolcular keyifli anlar yaşarken, öğrencilerde unutulmaz bir gün yaşadı. Sadece maçlarda gördükleri basketbolcularla uzun uzun sohbet eden öğrenciler, sık sık fotoğraf çektirirken, imza almayı da ihmal etmediler.

“BİZİM AÇIMIZDAN ÇOK İYİ OLDU”

Minik öğrenciler tarafından yoğun sevgi gösterisi ile karşılaşan basketbolcular zorlu maç öncesi moral buldu. Takımın Genel Menajeri Evren Yenice, “Antrenman sonrası küçük dostlarımızla bir araya geldik. Açıkçası bizim açımızdan çok iyi oldu. Stresli ve zorlu maçlar oynuyoruz. Burada biraz olsun, sosyalleşme adına güzel bir etkinlik oldu diyebilirim. Hafta sonunda Büyükçekmece ile oynayacağız. O maçı kazanıp minik dostlarımıza armağan etmek istiyoruz” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN OLDU”

Bu sene basketbola verdiği destekle alkış alan Pusulam Koleji Kurucuları da, öğrencilerin uzun süredir basketbolcuları görmek istediğini ve hayallerinin gerçek olduğunu söyledi.

Kuruculardan Serkan Deniz ve Emre Taner, “Bugün basketbol salonumuzda Yukatel Merkezefendi Belediyesi takımımızı ağırladık. Antrenman sonrası da öğrencilerimiz basketbolcularla bir araya geldi. Çok renkli ve güzel görüntüler ortaya çıktı. Çocuklarımızın gözlerindeki heyecan ve mutluluğu görünce daha iyi anladık. Yukatel Merkezefendi Belediyesi teknik ekibine ve oyunculara da gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederiz. Özellikle küçük yaşta basketbol tutkusu olan öğrencilerimiz için unutulmaz bir gün oldu. Umuyorum takımımızda Büyükçekmece deplasmanından galibiyetle döner ve bizleri gururlandırır” ifadelerini kullandı.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Büyükçekmece Basketbol karşılaşması, 12 Aralık Pazar günü saat 18:00’de Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu