REKLAMI GEÇ

Yukatel Merkezefendi parkeye dönüyor

Yukatel Merkezefendi parkeye dönüyor

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’ te Bursa mesaisi başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2022 Salı, 11:24

Bahçeşehir Koleji ve Efes Pilsen maçını COVİD vakaları nedeniyle oynayamayan Yukatel Merkezefendi Basket’te uzun bir aradan sonra ilk kez tam takım antrenmanlara başladı.

Cumartesi günü deplasmanda Frutti Ekstra Bursaspor ile oynayacak olan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’ te hazırlıklar devam ediyor.

Başkan Veli Deveciler, takımı yoğun bir maç trafiğinin beklediğini söyledi. Deveciler, “İki haftalık zorunlu bir aralıktan sonra yeniden çalışmalara başladık. Büyükçekmece, Darüşşafaka ve Aliağa Petkim galibiyetlerinden sonra takımada yaşanan COVİD nedeniyle Bahçeşehir Koleji ve Anadolu Efes maçını oynayamadık. Cumartesi Frutti Ekstra Bursa maçını, Bursa’da oynayacağız. Bursa maçının hemen ardından önümüzdeki hafta çarşamba günü erteleme maçını Bahçeşehir’le oynayacağız. Bu maçın hemen akabinde ise hafta sonu da Antep maçını Denizli’de oynayacağız. Yoğun bir maç trafiği bizi bekliyor” dedi.

TAM TAKIM ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Oyuncuların iyileştiğini ve basketbolu özlediklerini belirten Deveciler, “Taraftarımız da takımlarını özledi. Umarım iyi gidişimizi bu dönemde de sürdürebiliriz” diye konuştu.

VOLEYBOLDA DA HEDEF BÜYÜK
Voleybol takımının üst üste 12. Maçlarını kazandığını ifade eden Veli Deveciler, “Onların performansları voleybolda üst lige çıkma heyecanımızı artırıyor. Kulübümüz her branşta tüm Türkiye’ye örnek oluyor. Çalışmaya ve başarılı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu