REKLAMI GEÇ

Zafer Aktaş: Hata yapma lüksümüz yok

Zafer Aktaş: Hata yapma lüksümüz yok

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Koçu Zafer Aktaş, hata yapma lükslerinin olmadığını belirtti, koronanın şokunu üzerlerinden atıp, en kısa sürede eski durumlarına gelmek zorunda olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2022 Cuma, 16:13

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Koçu Zafer Aktaş, koronaya yakalanan 8 oyuncunun iyileştiğini belirtti, “8-10 gün antrenman yapamamak oyuncuları fiziksel olarak geri gitti. Çok çalışarak açığı kapatacağız” dedi.

21 gün sonra ilk maçlarını Bursaspor’a karşı oynayacaklarını hatırlatan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Başantrenörü Zafe Aktaş şunları söyledi:

“Günler sonra ilk kez geçtiğimiz Salı günü tam takım çalışmaya başladık. 8 oyuncumuz Covidden dolayı çalışamazken, sağlam 5 oyuncu ile bireysel antrenmanlar yapabilmiştik. Oldukça uzun geçen aradan önce üç maçlık galibiyet serimiz vardı ve sistemimiz büyük ölçüde oturmuştu. Şimdi doğal olarak fiziksel bir gerileme oldu ancak çok kısa sürede eski durumumuza gelmek için çalışacağız.”

YOĞUN TRAFİK BİZI BEKLİYOR

10 gün içinde Bursaspor, Bahçeşehir Koleji ve Gaziantep Basketbol’la oynayacaklarını hatırlatan Aktaş, herkesin karşılaştığı olumsuzluklara karşın mazeret kabul etmeden ritimlerini bulmak için mücadele edeceklerini kaydetti.

GEVŞEME LÜKSÜMÜZ YOK

5 galibiyetle düşme hattının üzerinde olduklarını ifade eden Zafer Aktaş, “Gevşeme, hata yapma lüksümüz yok. Elbette gözümüz daha üst sıralara yükselip, Avrupa kupalarından davet alabileceğimiz yerlere gelebilmek ama öncesinde alt sıralarla ilişkimizi tamamen koparmalıyız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu