REKLAMI GEÇ

Zolan Merkezefendi’ye konuk oldu

Zolan Merkezefendi’ye konuk oldu

Merkezefendi Belediye Meclisi’ni ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yerel yönetimler, siyasetin en az öne çıktığı yerdir. Burada altına imza atacağınız her kararda öncelik millet ve şehir olmalıdır. Bu iş fedakârlık işidir” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2014 Salı, 09:49

Merkezefendi Belediye Meclisi Eylül Ayı toplantılarının 2. birleşimini gerçekleştirdi. Belediye Meclis üyelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,

Büyükşehir Yasası ile kurulan Merkezefendi Belediye Meclisi’nin ilk olması nedeniyle önemli olduğunu belirterek, burada alınacak kararlarda önceliğin millet ve şehir olması gerektiğini söyledi.

“JET MECLİS”
Toplantıları çok kısa sürmesi nedeniyle Jet Meclis olarak anılan Merkezefendi Belediye Meclisi, Başkan Zolan’ın da dilinde idi. Zolan, “Duydum ki Meclis başkanınız elektrik ve zamandan tasarruf etmek amacıyla toplantıları jet hızıyla yapıyormuş. Hatta çayınızı bile içmenize fırsat vermiyormuş öyle mi?” demesi üzerine meclis üyeleri arasında gülüşmeler oldu.

denizli-merkezefendi-belediyesi-zolan-ic

STRATEJİK PLAN GÖRÜŞÜLDÜ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın meclisten ayrılmasının ardından gündem maddelerini görüşen meclis üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen Merkezefendi Belediyesi’nin hazırladığı 2015-2019 Dönemi Stratejik Planı ile ilgili raporu oyladı. Stratejik plan oy birliği ile kabul edilirken, mini anket ile belirlenen ve “sağlık, mutluluk, kardeşlik” olgusunun işlendiği Merkezefendi Belediye Logosu, meclis üyelerinin de onayını aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 10 22Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Az Bulutlu