REKLAMI GEÇ

3 yılda 5 bin 300 kişiye evinde berber hizmeti

3 yılda 5 bin 300 kişiye evinde berber hizmeti

Pamukkale Belediyesi evde berber projesi ile engelli hasta ve yaşlı vatandaşların saç ve sakal tıraşları için hizmeti ayaklarına götürüyor. Proje 3 yıldan beri devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2019 Perşembe, 15:33

Pamukkale Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında başlattığı “Evde berber hizmeti” projesi ile 3 yılda 5 bin 300 kişiye hizmet verdi. Özellikle yatalak hastalar için bu hizmet takdir topluyor.

VATANDAŞLAR ÇOK MUTLU
Pamukkale Belediyesi’nin evde berber hizmetinden 2 yıldır faydalanan doğuştan yürüme engelli 82 yaşındaki İbrahim Dağdaş, “Bize bu hizmeti sunan Pamukkale Belediyesine çok teşekkür ederim. Ben doğuştan yürüme engelliyim evden dışarı çıkamıyorum. Berber düzenli olarak eve gelip benim evimde saç ve sakal tıraşımı yapıyor” dedi.

“HALKIMIZIN MUTLULUĞU ÖNEMLİ”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki hedeflerinin Pamukkale’de yaşayan vatandaşların mutluluğu olduğunu söyleyerek, “Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalardaki en önemli unsur halkımızın mutluluğu. Biz insana verilen değerin en güzel eserimiz olduğunu düşünüyoruz. Engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlarımız için en önemli sorunlardan biri olan saç sakal tıraşı ile ilgili olarak ekiplerimiz düzenli olarak evlere giderek bu hizmeti sağlıyor. Bugüne kadar hizmet alan vatandaş sayışımız 5 bini geçti. Bu ve benzeri projelerimizle Pamukkale’yi mutlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 7 22Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 11 26Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 14 27Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 13 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı