REKLAMI GEÇ

6 mahallede hayvancılık yasaklanıyor

6 mahallede hayvancılık yasaklanıyor

Pamukkale Belediyesi, Pamukkale ve Karahayıt mahallelerinde turizm bölgesi olduğu, Gökpınar, Kayıhan, Zeytinköy ve Zümrüt mahallelerinde ise şehir merkezinde kaldıkları için daha önce sınırlama getirdiği havyacılığı yasaklamak için harekete geçti. Yasak kararı komisyonda incelendikten sonra meclis gündemine gelecek.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 4 Mart 2015 Çarşamba, 18:12

Pamukkale Belediye Meclisi Mart ayı toplantılarına başladı. İlk oturumun önemli gündem maddelerinden biri de 6 mahallede, büyük ve küçükbaş hayvancılık ve kümes hayvanı beslemenin tamamen yasaklanması ile ilgiliydi.

Madde incelenmek üzere İdari ve Diğer İşler Komisyonu’na gönderildi. Komisyon raporu mecliste kabul edilirse, Pamukkale ve Karahayıt, turizm bölgesi olduğu, Gökpınar, Kayıhan, Zeytinköy ve Zümrüt mahalleri de şehir merkezinde kaldığı için bu bölgelerde büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvancılığı yasaklanacak.

Bu arada Cankurtaran ve Gözler mahallelerinde de içkili alan olarak tespit edilen bölgelerle ilgili hazırlanan gündem maddesi İdari İşler ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarına havale edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu