REKLAMI GEÇ

6207 sokağın yağmurda havuza dönen yol isyanı!

6207 sokağın yağmurda havuza dönen yol isyanı!

Barboros Caddesi 6207 sokakta her yağmur sonrası oluşan yağmur suyu havuzu, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Aylardır sorunun giderilmesi için hem DESKİ hem de Pamukkale Belediyesi’nden yardım bekleyen sokak sakinleri, taleplerinin karşılıksız kalmasından dolayı öfkeli.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2017 Salı, 14:52

Pamukkale Belediyesi sınırları içinde bulunan Barbaros Caddesi 6207 Sokak, yaklaşık 1 yıl önce alt yapı çalışması yapıldı. İddiaya göre kilit taşlarla örülü sokağa giren DESKİ ekipleri çalışmayı tamamladıktan sonra kilit taşlarını tekrar döşeyerek sokaktan ayrıldı.

Çalışmanın tamamlanmasından sonra yağan ilk yağmurlar, sokak sakinlerine kötü bir sürpriz yaptı. Alt yapı çalışmasından sonra çöktüğü gözlenen ve yağmur sularıyla havuza dönen sokak vatandaşı adeta evlerine hapsetti.

Durumu hem Pamukkale Belediyesi hem de DESKİ yetkililerine aktaran vatandaşlar aylardır her yağan yağmur sonrası resmen çile yaşarken herhangi bir adımın atılmamasından dolayı tepkili.

Başvurdukları DESKİ yetkililerinin kendilerine “Biz alt yapı çalışması yaptıktan sonra, sokakların üst yapıları ilçe belediyelerin ait olmasına karşın kilit taşlarını döşeyerek sokaktan ayrıldık. Sorununuzu ilçe belediyesine bildirin” yanıtı alan sokak sakinleri, Pamukkale Belediyesi’nin ise aylardır kendilerini oyaladıkları düşüncesinde.

Sokak sakinlerinin oyalandıkları şüphesine düşmelerinin altında ise belediye yetkililerin verdiği ileri sürülen bir yanıt var. Sokak sakinleri, kendilerine Pamukkale Belediyesi’nin sokakta yapılacak üst yapı için ihaleye çıkacaklarını ve ihale sürecinin ardından kazanan müteahhit firmanın sokaktaki üst yapı çalışmasını yapacağını söylediğini öne sürüyor.

Yolun alt yapı çalışması sonrası çöktü iddialarıyla ilgili hangi kurum daha kusurlu bilinmez ama yağan her yağmurun faturası 6207 sokağın sakinlerine kesiliyor. Yağmurlu günlerde sokak üzerine attıkları taşların üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan sokak sakinleri, her yağmur aynı çileyi yaşamaktan ötürü tepkili, sokaklarının sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.

Yorumlar

eren20   -  Bağlantı 29 Kasım 2017, 14:47

100 yılın çalışması oldu 100 yılın rezaleti.Artık sokaklarda iş makinesi ve hafriyat kamyonu görmek istemiyoruz.

Yücel   -  Bağlantı 28 Kasım 2017, 18:03

Billur ırmakları var
Gezsen Anadoluyu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık