REKLAMI GEÇ

Abdurrahman Önül’den ilahiler

Abdurrahman Önül’den ilahiler

Pamukkale Belediyesi’nin Karahayıt’ta düzenlediği Ramazan Etkinlikleri, Abdurrahman Önül’ün ilahi programıyla devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2016 Cumartesi, 09:44

Pamukkale Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği etkinlik programı, meddah gösterisi ile başladı. Ardından Abdurrahman Önül, ilahiler seslendirdi. Çocuklar ise sunulan çeşitli aktivitelerle eğlendi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaptığı konuşmada, Abdurrahman Önül’ün Ramazan’ın manevi atmosferine yakışır bir gece yaşattığını söyleyerek, içerisinde Kuran-ı Kerim’in yer aldığı bir sanduka hediye etti.

İlahilerin gönüllere işleyen nağmeleriyle çok güzel bir Ramazan etkinliğini daha tamamladıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Ramazan ayımız boyunca inşallah bu günün ardından 9 şenliğimiz daha olacak. Yine bugün olduğu gibi Ramazan ayına uygun, ilahe, ezgi, dini sohbetler, tasavvuf konserleri ve çocuklarımıza yönelik programlarımız Karahayıt’ta ilçe halkımızla, vatandaşlarımızla buluşacak. Pamukkale İlçemizde dolu dolu bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Vatandaşlarımıza çağrımız bu etkinliklere katılarak, Ramazan ayının manevi atmosferini en işi şekilde yaşamaları. Bize unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşatan değerli sanatçımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu