REKLAMI GEÇ

Avni Örki: “Sevmeye sevilmeye geliyoruz”

Avni Örki: “Sevmeye sevilmeye geliyoruz”

AK Parti belediye başkan adaylarının içinde en büyük sürprizi yapan isim Avni Örki oldu. AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı gösterilen Avni Örki ilk değerlendirmeyi yaptı, “Sevmeye sevilmeye geliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2019 Pazar, 16:37

AK Parti’nin önemli isimlerinden biri olan ve 2011 yılında İl Başkanı olan Avni Örki, partisi tarafından Pamukkale Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş tarafından ismi Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Avni Örki, ilk değerlendirmesini de yaptı.

Duyguların kelimelere dökülmekte zorluk yaşandığı günde olduğunu belirten Örki, “Çıktığımız bu yolda Allah mahcup etmesin. Sevmeye sevilmeye geliyoruz” dedi.

2011 yılında il başkanlığı görevini aldığını ve iki dönem de milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirten Örki, “Bizim partimiz hep farklı çalışır. Daha önceden yapılmış olan değerlendirmeler farklı şekle dönüşebilir. Sayın cumhurbaşkanımızın ekibi çok kuvvetli. Şehrin menfaatine olacakları araştırıyor ve ortaya böyle neticeler çıkıyor. Daha önce milletvekili aday adaylığı için 2 kez başvurdum, nasip olmamıştı. Şimdi böyle bir görev nasip oldu” dedi.

İsminin Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmadan önce bir çok ismin konuşulduğunu, bir çok kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirten Avni Örki, “İsmi anılanların hepsi birbirinden değerliydi. Hepsinden Allah razı olsun. Bu görev bize nasip oldu. Aday adayı arkadaşlarımızla birlikte bu görevi yerine getireceğiz.Yüzlerini ak etmek, başlarını dik tutabilmek için elimizden gelen gayretin kat ve kat fazlasını yerine getireceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

osman alayont   -  Bağlantı 6 Ocak 2019, 17:06

yakısişr başkanıma

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı