REKLAMI GEÇ

Aktepe’de Vural rüzgarı

Aktepe’de Vural rüzgarı

CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, Fatih Mahallesi’ndeki coşkulu halk kitlesiyle yapılan mitingin ardından akşam saatlerinde bir miting de Aktepe Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

/ DENİZLİHABER / 25 Mart 2014 Salı, 10:44

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, binlerce seçmenin bir araya geldiği Fatih Miting’i sonrası, bir miting de Aktepe Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Pamukkale’nin iddialı adayı Vural’ın mitingine katılan Aktepe Mahallesi sakinleri ‘Aktepe seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla Vural’a olan desteklerini gösterdi.

Çok sayıda mahalle sakininin bir araya geldiği mitingde konuşan Vural, merkeze yapılan yatırımların Aktepe’ye yapılmadığını belirterek, eşit değil adil hizmet şiarıyla çalışacaklarının sözünü verdi. Başkan Vural ayrıca bölge halkına, ikinci bir söz daha veriyorum diyerek, ‘Aketepe gibi hizmetten yoksun bırakılmış bölgelerimizde pozitif ayrımcılık uygulanacaktır’ dedi. Miting sonrası halay çekerek Vural’a olan sevgilerini gösteren Aktepe sakinlerine eşlik eden Vural, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden oldukça memnun kaldığını dile getirdi.

Gündüz çalışmalarına Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’la birlikte devam eden Vural, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan emekçileri ziyeret etti. Ziyaret sırasında seçim çalışmalarından ve projelerinden söz eden ikiliye, çalışanların ilgisi büyüktü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu