REKLAMI GEÇ

Antalya yoluna dikkat!

Antalya yoluna dikkat!

Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Denizli-Antalya Karayolu zaman zaman ulaşıma kapanıyor. Ekipler yolu ulaşıma açık tutmak için aralıksız çalışıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2015 Salı, 16:48

Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı Denizli’nin yüksek kesimlerinde beyaz örtü oluşturdu. Her zaman olduğu gibi Denizli-Antalya Karayolu’nda ulaşım olumsuz etkilendi. Kar yağışı özellikle Denizli- Antalya karayolu Cankurtaran Mevkisi ile Tavas Kavşağı bölümünde etkili oluyor.

Zaman zaman ulaşım tamamen duruyor. Yolda biriken kar nedeniyle polis, yolu çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Zincirli dahi olsa araçların geçişlerine izin verilmezken, Antalya yönüne giden araçlar Denizli çıkışında, Denizli yönüne gelen araçlar ise Acıpayam ve Serinhisar ilçeleri girişinde bekletildi.

Ekipler, yolu ulaşıma açık tutmak için kesintisiz çalışıyor. Ancak yoğun kar yağışı ulaşımı aksatıyor. Bu arada bölgeden maddi hasarlı küçük çaplı kazalar olduğu bilgileri geliyor. Denizli-Ankara ve Denizli-İzmir Karayollarının ise ulaşıma açık olduğu bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 14 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu