REKLAMI GEÇ

Başarılı öğrenciler altınla ödüllendirildi

Başarılı öğrenciler altınla ödüllendirildi

Pamukkale ilçesi sınırları içerisinde eğitim-öğretime devam eden ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarda eğitim gören 58 bin 604 öğrenci arasında, sporun tüm branşları ile resim, slogan, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren 262 öğrenci altınla ödüllendirildi. Toplam 341,8 gram altının dağıtıldığı etkinlikte, tiyatro alanında dereceye giren öğrencilere de 25 bin lira para ödülü verildi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2015 Çarşamba, 16:25

Pamukkale Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli Merkez Spor Salonu’nda tören düzenledi. 

denizli-pamukkale-ögrenci-basari-ödülü-para-altin-ic-7

Törene, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale İlçe Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ile okul yöneticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

denizli-pamukkale-ögrenci-basari-ödülü-para-altin-ic-1

DOWN SENDROMLU ÖĞRENCİLERDEN SEMAZEN GÖSTERİSİ
Etkinlikte, öğrenciler, hazırladıkları halk oyunları gösterileri ile tiyatro oyununu sahneledi. Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerin semazen gösterisi ise izleyenleri duygulandırdı.

denizli-pamukkale-ögrenci-basari-ödülü-para-altin-ic-5

Semazen gösterisinin ardından açılış konuşmasını Kaymakam Veysel Beyru yaptı. Kaymakam Beyru, “Bu öğrencilerimiz, başarıları ile örnek oldular. Bu gençlerimiz sosyal sorumlulukların da bilincindeler. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençleri bu bilinçle yetiştiren öğretmen ve velilere teşekkür ederim. Bu gençler, hem ilimizi, hem de ülkemizi ileriye taşıyacak olan gençler. Bu gençler bizim geleneklerimizi, sevgimizi, değerlerimizi dünyaya taşıyacak olan gençler” diye konuştu.

denizli-pamukkale-ögrenci-basari-ödülü-para-altin-ic-3

SALONDAKİ AFİŞLER DİKKAT ÇEKTİ
Ödül törenin yapıldığı Spor Salonu’nda asılan sloganlar oldukça ilginçti. Spor, sanat ve bilimin öneminin vurgulandığı afişlerde, “Güzel Sanatın Başlangıcı Oyundur”, “Unutmayın! Çocuklarınız Sizin Değildir. Onları Yaratıcıdan Ödünç Aldınız”, “Çocuklar Eleştirilmekten Azarlanmaktan Değil, Kendilerine güzel örnek olunmasından etkilenir”, “Çocuklar Göremeyeceğimiz Bir Zamana Gönderdiğimiz Canlı Mesajlardır”, “Çocuklarımızın karınlarını ve zihinlerini doyurduğumuz kadar ruhlarını da beslemeliyiz” yazılı sloganlar da dikkat çekti.

denizli-pamukkale-ögrenci-basari-ödülü-para-altin-ic-6

341 GRAM ALTIN DAĞITILDI
Törende, sporun tüm branşlarında il, Türkiye ve dünya turnuvalarında dereceye giren öğrenciler ile şiir, resim, slogan, afiş, kısa film, yardımseverlik, değerler eğitimi, ekmek israfı gibi konularda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren 262 öğrenciye çeşitli büyüklüklerde toplam 341.8 gram altın dağıtıldı. Ayrıca, tiyatro alanında dereceye giren 5 okula da 25 bin lira para ödülü verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu