REKLAMI GEÇ

Başkan Gürlesin eğitimcilerle buluştu

Başkan Gürlesin eğitimcilerle buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitimcileri ağırladı. Başkan Gürlesin, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve çocuklarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devem edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2016 Cuma, 10:51

Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin eğitimcilerle bir araya geldi. Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Vakıfbank İlkokulu Müdürü Ali Özkan, Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlkokulu Müdürü Cengiz Sarıca, TOKİ İlkokulu Müdürü Lütfi Uyar, Denizli Ticaret Borsası İlkokulu Müdürü Ahmet Altuğ, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile okul aile birliği üyeleri Başkan Gürlesin’i makamında ziyaret etti.

“EĞİTİM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Konukları ayrı ayrı kabul eden Başkan Gürlesin, belediye olarak eğitimin ve eğitimcinin hizmetinde olduklarını söyledi. “Biz farklı bir belediyecilik yapıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Biz kurulduğumuz günden bu yana sadece bilindik belediyecilik hizmetleri yapmıyoruz. Eğitimden sağlığa kadar birçok konuda vatandaşlarımızın eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimize eğitim konusunda gereken her türlü desteği veriyoruz. İlçe sınırlarımız içinde 128 okulumuzun tamamına dokunarak, fiziki şartları iyileştirmek anlamında büyük gayretler gösterdik. Kimi okula halı saha, kimisine spor kompleksi, kimisine de konferans salonu gibi hizmetler götürdük. Bunun yanında belediye olarak ilçemiz sınırları içinde yaşayan ve durumu olmayan lise ve ilkokulda okuyan 2 bin öğrencimize burs veriyoruz, eğitim hayatına yeni başlayan tüm öğrencilerimize eğitim seti, diş macunu ve fırçası da dağıtıyoruz. Hedefimiz Pamukkale içerisinde eğitimin başarısını en üst noktaya ulaştırmaktır. Bunun için ne gerekiyorsa belediye olarak yapmaya hazırız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu