REKLAMI GEÇ

Başkan Gürlesin parkta

Başkan Gürlesin parkta

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 10 mahallede parkları gezdi, yeşil alan ve oyun gruplarında gelinen aşamayı yerinde gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2016 Çarşamba, 13:56

Parklar, yeşil alanlar, oyun ve spor grupları çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Mehmetçik, Yunusemre, Kervansaray, Hürriyet, Bağbaşı, Zeytinköy, Dokuzkavaklar, Anafartalar, Deliktaş, Pelitlibağ mahallelerinde mevcut parklar ile planlanan park alanlarını gezerek, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

gurlesin-park-inceleme-iccc

Başkan Gürlesin’e Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya’da eşlik etti.

gurlesin-park-inceleme-icc

“HERŞEY HALKIMIZ İÇİN”
Yeşil alanlara, parklara, çocuk oyun ve spor gruplarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “İlçemizde park bahçeler alanında büyük atılım içindeyiz. Var olan yeşil alanlarımızın, parklarımızın düzenlenmesinden yeni park alanlarımızın planlanmasına, çocuk oyun gruplarından spor aletlerine kadar, ihtiyaç olan ne varsa bu hizmeti tam olarak vermek için adeta seferberlik içindeyiz. Uygun olan her noktada ekiplerimiz, çevre düzenlemesi, yeni çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin konulması için çalışıyor. Var olan yerlerimizde ise yenileme ve düzenleme çalışmaları yürütülüyor. Bu kapsamda mahalle mahalle incelemelerde bulunuyor, mevcut parkları ve yapılacak park alanlarını inceliyoruz. Sadece bugün 10 mahallemizde incelemede bulunduk. Bu konuda eksiklikleri gidermek amacıyla alanda geziyoruz. Amaç vatandaşımızın mutluluğu ise en ince detayına kadar düşünmek, planlamak zorundayız. Yürüttüğümüz çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

gurlesin-park-inceleme-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu