Başkan Gürlesin, yol çalışmasını inceledi

Şehir merkezinden Ankara Asfaltına ve Organize Sanayi Merkezi’ne ulaşımı sağlayacak 75 kilometrelik Karakurt-Kale Mahallesi yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tespit edilen bazı eksikliklerin giderilmesinin ardından yolun trafiğe açılacağını açıkladı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2016 Cuma, 12:25
Üçgen kavşağı inşaatının başlamasıyla birlikte, şehir merkezi ile Ankara Asfaltı ve OSB arasında ulaşımı sağlayacak olan 75 kilometre uzunluğundaki Karakurt ile Kale Mahallesi’ni birbirine bağlayan yol çalışmalarını inceleyen Başkan Hüseyin Gürlesin, “68 mahalleye sahip ilçede her mahalleye, sokağa hizmet ulaştırıyoruz. Üst yapıda ciddi yatırımlara imza attık. Pamukkale’nin her noktasını, üst yapısıyla, park alanlarıyla, çevre düzenlemeleriyle modern bir yapıya kavuşması için yoğun bir çalışma takvimi yürütülüyor” dedi.
“KALE’DE ÜST YAPI PLANLAMASI TAMAM”
Başkan Gürlesin, üst yapı atağında önemli bir yatırımın yapıldığı Kale Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak kalan kısımların planlandığını kaydetti.
Başkan Gürlesin, “Pamukkale İlçemizde her alanda çalışmalarımız sürüyor. Özellikle üst yapı anlamında ilçemizin hak ettiği ne varsa onu sağlamak adına planladığımız süreçte çalışmalarımızı yürütüyoruz. O çalışmalarımızdan birisi de Kale Mahallemizde devam ediyor. Önemli oranda üst yapı yatırımını tamamladığımız bu bölgede, geride kalan kısımda yapacağımız yatırımla ilgili planlamamızı tamamladık. Yapılacak çalışmayla Kale Mahallemizde üst yapı yatırımı bitmiş olacak” diye konuştu.
Ayrıca bu çalışmanın önemli bir yatırıma da destek sağlayacağını vurgulayan Başkan Gürlesin, “Geçtiğimiz günlerde Pamukkale Belediyesi olarak 2 milyon liralık yatırımla Karakurt ile Kale Mahallesini açtığımız modern yolla birbirine bağlamıştık. İki mahalleye de önemli katkılar sağlayan yol, şehir merkezinden OSB’ye gidiş-dönüşte ve Ankara yoluna ulaşımda önemli bir nokta oldu. Yol, Denizli Büyükşehir Belediyemizin Üçgen’de yapacağı çalışma nedeniyle de alternatif bir güzergah durumunda. Kale Mahallesinde yapılacak son üst yapı çalışması da mahalle içinden Ankara yoluna ulaşımda eksiklikler giderileceği için trafik akışına önemli katkı sunacak” dedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Pamukkale | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
11 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 28 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 28 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 28 | Parçalı Bulutlu |