BAŞKAN ÖĞRENCİLERE KUR’AN HEDİYE ETTİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tekkeköy Ortaokulu’nda seçmeli ders olarak Kuran-ı Kerim dersi alan 75 öğrenciye, mealli Kuran-ı Kerim hediye etti.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2015 Çarşamba, 13:59
Tekköy Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Okul Müdürü İlhan Keçelioğlu, öğretmenler ve Kuran-ı Kerim dersinde başarılı olan 75 öğrenci katıldı. Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Başkan Gürlesin, “Seçmeli ders olarak Kuran-ı Kerim’i seçtiğiniz ve öğrendiğiniz için teşekkür ediyorum. Ben İmam Hatip mezunuyum. İslam’ın rehberi, kaynağı Kuran-ı Kerim’i öğrenmek, okumak çok önemlidir. Aslında herkesin öğrenmesi gereken bir konu. Biz Müslüman’ız. Hele ki, hem okuyup hem de bize gösterdiği yolda yürüyebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.
Okuldan gelen talep üzerine öğrencilere mealli Kuran-ı Kerim hediye ettiklerini vurgulayan Başkan Gürlesin, “Bizde başarılı öğrencilerimize seve seve mealli Kuran-ı Kerim hediye etmenin mutluluğu içindeyiz. Size tek bir öğüdüm var! Devamlı okuyun yoksa unutursunuz. Biz Kuran-ı Kerim’i okuyup, anlayıp, yaşayabiliyorsak dünya güllük gülistanlık olur. Pamukkale Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Ülkemizin daha iyi noktaya gelmesi için geleceğimiz olan gençlerimizin en iyi eğitimi almaları gerekiyor. Bu nedenle eğitim, olmazsa olmazlarımız arasında. Böylesi bir etkinlikte olmanın mutluluğunu bir kez daha yineliyorum” diye konuştu.
Konuşmasının ardından Başkan Gürlesin, tüm çocuklara Kuran-ı Kerim hediye etti.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Pamukkale | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
11 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 28 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 28 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 28 | Parçalı Bulutlu |