REKLAMI GEÇ

Başkan Örki Bakan’a Pamukkale’yi anlattı

Başkan Örki Bakan’a Pamukkale’yi anlattı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret etti. Başkan Avni Örki, Bakan Kasapoğlu’na Pamukkale’de gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2021 Salı, 17:09

Bir dizi program ve ziyaret için Denizli’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Pamukkale Belediyesi’ni de ziyaret etti. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin karşıladığı Bakan Kasapoğlu’na Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ile beraberindekiler eşlik etti. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi. İlçede yapılması düşünülen spor kompleksleri ile ilgili bilgiler veren Başkan Örki, Bakan Kasapoğlu’ndan yapılacak olan çalışmalar için destek istedi. Başkan Örki, Bakan Kasapoğlu’na Çeşm-i Bülbül, ilçede yetişen lavanta ve kekikten oluşan buket ile çeşitli hediyeler verdi.

BAKAN KASAPOĞLU SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ziyaretin ardından Pamukkale Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen Denizli Gençlik ve Spor Buluşması’nda Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün sporcuları ile bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “2015 yılında kurulan Pamukkale Belediyespor 10 branşta faaliyetlerine devam ediyor. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız 3. Lig’de, kadınlar voleybol takımımız da 2. Lig’de mücadele ediyor. Diğer branşlarda da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Amacımız gençlerin spor yapmasına imkan sağlamak” dedi.

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİM
Denizli’ye geldiği andan itibaren gençlerin ve ili yönetenlerin heyecanını gözlemlediğini söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Sizlerin geleceğe daha iyi hazırlanması için bizler gereken ne varsa yapıyoruz. Sizler yarınların yöneticileri, iş insanlarısınız. Sizlerin daha iyi yetişmeniz gerekir. Sizler de sunulan bu fırsatları iyi değerlendirerek irfan sahibi, ahlak sahibi örnek insanlar olacaksınız. Biz bugüne kadar olduğu gibi sizlerin de katılımcılığı ile gereken neler varsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin de katılımcılığı bizler için çok önemli. Birlikte konuşup, tartışıp istişare ederek sizin için daha iyi imkanları oluşturacağız. Pamukkale Belediyesi’ne ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Protokol imzalamak için yine Denizli’ye geleceğiz. O zamana kadar sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindekiler Pamukkale Belediyespor Kulübü’nün sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu