REKLAMI GEÇ

Başkan Örki, ihalesi yapılan altyapı çalışmaları için Büyükşehir’e teşekkür etti

Başkan Örki, ihalesi yapılan altyapı çalışmaları için Büyükşehir’e teşekkür etti

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, önceki gün Pamukkale ilçe sınırları içinde bulunan mahallelerin alt yapısı için 95 milyon liralık ihale yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Örki, “Pamukkale’de yaşayan insanların mutluluklarına katkı veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2019 Salı, 18:21

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, son yaptığı ihale ile ilçeye bağlı 5 büyük mahallede yapacağı çalışmalar için 95 milyon liralık ihale yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin alt yapı için yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek, “Son yapılan ihale ile ilçemizin nüfusu yoğun olan mahalleleri Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka Mahallesi ile Deliktaş Mahallesi’nin kalan bölümü için 95 milyon liralık bütçe ayrıldı. Bu bütçe Pamukkale ilçesinde yaşayan insanların daha mutlu olmalarına katkı sağlayacak. Bu büyük yatırım için ilçemizde yaşayan ve bu hizmetten faydalanacak olan tüm vatandaşlarımız adına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 2 yıl sürecek olan çalışmalar sonunda biz de Pamukkale Belediyesi olarak üzerimize düşen çalışmaları yaparak ilçemizde yaşayan insanların mutluluğunu perçinleyeceğiz. Hem Pamukkale Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi el ele vererek insanlarımızın yaşamlarını mutluluk içinde devam etmesini sağlamak için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 34Çok Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 36Az Bulutlu