REKLAMI GEÇ

Başkan Örki ve belediye personeli kan bağışladı

Başkan Örki ve belediye personeli kan bağışladı

Pamukkale Belediyesi, Kızılay’ın “Sen ‘Kan’ ver, Kızılay ‘Can’ versin” kampanyasına destek verdi. Pamukkale Belediyesi Başkanı Avni Örki kan bağışında bulunarak, “Tüm vatandaşlarımıza Kızılay’a kan bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2021 Çarşamba, 13:09

Pamukkale Belediyesi çalışanlarından Kızılay’a kan desteği. Kızılay’ın yurt çapında başlattığı “Sen kan ver, Kızılay can versin” kampanyası çerçevesinde Kızılay Kan Bağışı tırı Pamukkale Belediyesi ana hizmet binasında kuruldu. Belediye çalışanları kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi.

HERKES DESTEK VERMELİ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de kan bağışında bulundu.

“Kan bağışı çok önemli” diyen Başkan Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak güzel bir etkinliğe Kızılayımızla birlikte imza atıyoruz. Malumunuz ülkemizde sürekli bir kan ihtiyacı söz konusu. Bu kan ihtiyacı kişilerin başına geldiğinde, o müşkül duruma düştüğünde had safhaya çıkıyor. Şuanda hastanelerimizde tedavi görmekte olan belki ameliyat sırası bekleyen çok fazla insanımız var ve biliyorsunuz ki böyle bir durumda kan can kurtarıyor. Daha geçtiğimiz günlerde kendi ailem içerisinde kan ihtiyacımız olduğunda hemen orada Kızılay işbirliği ile bizim bir şey söylememize gerek kalmadan hayırsever bir vatandaşımızın bağışladığı kan imdadımıza yetişmişti. Orada kendimi çok mutlu ve güvende hissetmiştim, çünkü devletimiz bizim yanımızdaydı. Bugün bu vesile ile ben vatandaşımıza kan vermesi konusunda tavsiyede bulunmak istiyorum. Pandemi sebebiyle vatandaşlarımızda kan verme konusunda, güvenli midir değil midir yönünde bazı soru işaretleri oluyor. 3 ayrı denetimden geçerek kan verme aşamasına geliyorsunuz. Koronaya karşı bütün tedbirler alınmış şekilde bu kan alım işlemi gerçekleşiyor. Sağlıkçılar gözetiminde tamamen hijyenik bir ortamda kan bağışı yapılıyor. Bütün vatandaşlarımız gönül rahatlığı içerisinde, huzur içerisinde bu güzel insanlık vazifesini yerine getirebilir. Bu işin ucunda hayat kurtarmak var. Herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.

Gün boyu devam eden kan bağışına Pamukkale Belediyesi çalışanları büyük ilgi gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2025 Cumartesi 18 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2025 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 14 28Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 16 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 11 25Parçalı Bulutlu