REKLAMI GEÇ

Başkan Örki, zabıta haftasını personeliyle kutladı

Başkan Örki, zabıta haftasını personeliyle kutladı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 193’üncü yıldönümü nedeniyle zabıta personeliyle bir araya geldi. Başkan Örki, zabıtalara hitaben, “Toplumun her kesimine ulaşma konusunda sizlerin özverili çalışmaları bizim yüzümüzü güldürüyor’’ dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2019 Perşembe, 14:23

Ülke genelinde her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediyenin Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Personellerle tek tek selamlaşan Başkan Örki, çalışanların Zabıta Haftası’nı kutladı.

Zabıtaların halkın her kesimine hitap eden önemli bir birim olduğunu dile getiren Başkan Örki, “Sizlerle birlikte Pamukkale ilçemizdeki insanlarımızın daha huzurlu, daha sağlıklı, daha düzenli ve tertipli bir yaşam sürmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Bu noktada belki en fazla halkımızla iç içe olan, birlikte olan birimimizle biz şu an bir aradayız. Ben bu vesileyle tekrar Zabıta Haftası’nı kutlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Pamukkale’nin üniversite öğrencileri ile birlikte 400 bine yaklaşan nüfusunun olduğunun da altını çizen Başkan Örki, “Pamukkale çok geniş bir coğrafyaya yayılmış olan bir ilçe. Nüfusuna da baktığımızda Türkiye’nin sayılı ilçelerinden bir tanesindeyiz. Nüfusumuz bazı bölgeleri belirli noktalarda yoğunlaşmış, bazı kesimlerde ise çok ciddi bir seyrek yapılaşma var. Bir taraftan ovası, bir taraftan şehir merkezi, bir taraftan dağları derken toplumun her kesimine ulaşma konusunda sizlerin özverili gayretleri bizim yüzümüzü güldürüyor. Ben sizlerin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı memnun olduğumu açık yüreklilikle ifade edebilirim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu