REKLAMI GEÇ

Belediye personeline sigara bırakma eğitimi

Belediye personeline sigara bırakma eğitimi

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası’nda Pamukkale Belediyesi, çalışanlarına yönelik sigara bırakma eğitimi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2020 Cumartesi, 11:27

Pamukkale Belediyesi, çalışanlarına sigaradan kurtulma eğitimi verdi. Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Dr. Engin Mengü tarafından verilen eğitim Pamukkale Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Her yıl 1-7 Mart tarihleri haftasında kutlanan Yeşilay Haftası’nda yapılan eğitime 100’e yakın personel katıldı. Sigaranın sağlık sorunlarına neden olduğunu belirten Dr. Engin Mengü, “Sigaraya başlama yaşı her geçen yıl daha da düşüyor. Bunun sebeplerinin başında merak, anne babanın sigara içmesi ve arkadaş çevresi geliyor. Sigara başlandıktan sonra bağımlılığa dönüşüyor. Sigarayı bırakmak zor ama imkansız değil. Bugün içilen her sigara size sağlıksız bir gelecek verir. Bu nedenle sigaradan ne kadar kısa zamanda kurtulursanız o kadar sağlıklı olursunuz” uyarısında bulundu.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise, “Umarım bu eğitimler faydalı olur ve sigara içen personel sayımız her geçen gün azalır. Bu ve benzeri eğitimlerle çalışma arkadaşlarımıza verdiğimiz önemi gösterdiğimizi düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 12 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu