REKLAMI GEÇ

Belenardıç’ın yolları taş döşeme ile kaplandı

Belenardıç’ın yolları taş döşeme ile kaplandı

Pamukkale Belediyesi’nin 23 mahalleyi kapsayan beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Belenardıç Mahallesi’nde yapılan çalışmalar kapsamında 5 bin metrekare yola taş döşendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale’nin tüm mahallelerinde yolların iyileştirmesi için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2020 Pazartesi, 15:31

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde devam eden beton kilit parke taşı yol ve kaldırım yapımı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu güne kadar Akdere, Güzelköy, Kale, Akhan, Güzelpınar, Eldenizli, Uzunpınar ve Pınarkent mahallelerinde tüm sokaklar beton kilit parke taşıyla döşendi.

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamdaki çalışmalarını Belenardıç Mahallesi’nde de gerçekleştirdi. Yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda yapılan çalışmalar tamamlanarak, yollar Belenardıç sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Belenardıç Mahallesi sakinlerinden Mustafa Arı, Zekeriya Ertürk ve Ali Açıkgöz yapılan çalışmadan dolayı memnun olduklarını belirterek, “Daha önce yollarımız patika gibiydi. Yağmur yağınca her yer çamur oluyordu. Şimdi yollarımız taş döşendi. Yapılan bu çalışmadan memnunuz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

GEREKEN NE VARSA YAPIYORUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçeyi mutlu insanların yaşadığı bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Bizim amacımız insanlarımızın mutluluğu. Onun içinde halkımızın yaşadığı mahallede öncelikli hangi sorunu varsa onu çözmeye çalışıyoruz. 23 mahallemizi kapsayan ve yaklaşık 200 bin metrekare kilit beton parke taşı döşeme işinin gerçekleşeceği çalışmamız devam ediyor. Bugüne kadar 8 mahallemizde çalışmalar tamamlanmıştı. Şimdi de Belenardıç mahallemizin yolları güzelleştirildi. Yapılan yollar sayesinde vatandaşlarımız gideceği yerlere daha rahat bir şekilde gidip gelebiliyor. Halkımızın mutluluğu için gereken ne varsa yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu