REKLAMI GEÇ

Beyru’yu bu mesajı da kurtaramadı

Beyru’yu bu mesajı da kurtaramadı

Darbe girişimi soruşturması kapsamında açığa alınan Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru’nun, başarısız girişimin ardından mesaj yayınladığı ortaya çıktı. Beyru, kendisini açığa alınmaktan kurtaramayan mesajında “Hepimiz tek yürek, tek vücut olarak vatanımıza, demokrasimize sahip çıktık” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2016 Salı, 13:01

15 Temmuz’da Fetullah Gülen yandaşlarının gerçekleştirmek istediği ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından geniş kapsamlı operasyonlar başlamış, bir çok kamu görevlisi açığa, bazıları da gözaltına alınmıştı.

Darbe girişimi sonrası açığa alınan Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru’nun ise darbe girişimi sonrası kaymakamlık resmi web sitesinde darbeyi kınama mesajı yayınladığı ortaya çıktı.

Beyru, kendisini açığa alınmaktan kurtaramayan “Darbe girişimine karşı mesaj” başlıklı açıklamasında, “Hepimiz tek yürek, tek vücut olarak vatanımıza, demokrasimize sahip çıktık. Şehitlerimizin aziz kanları ile sulanan cennet vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve demokrasimiz uğruna nasıl mücadele edeceğimizi tüm dünyaya, dost ve düşmana bir kez daha gösterdik. Bütün hemşerilerimizin her türlü darbe girişimine, bölücü ve yıkıcı hain niyetlere karşı gösterdiği demokrasi ve hürriyet mücadelesi tarihe geçmiştir. Cenab-ı Hak aziz milletimizin birlik ve beraberliğini bozan ihanet çetelerine fırsat vermesin. Bölücü ve yıkıcı hain cuntacılara karşı göstermiş olduğunuz mücadeleden dolayı hepinizi kutlar, demokrasi şehitlerimize Allah’tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diler, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, bu mesajı yayınlamasından kısa süre sonra açığa alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 14 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 11 22Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 9 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 24Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 27Az Bulutlu