REKLAMI GEÇ

Bu evden 4 kamyon çöp çıktı

Bu evden 4 kamyon çöp çıktı

Pamukkale Belediyesi, belediye sınırları içerisinde bulunan çöp evleri temizleyerek ilaçlıyor. Bu evler nedeniyle kötü kokudan rahatsız olan mahalle sakinlerinin nefes alması sağlanırken, boşaltılan evlerdeki hurda değeri olan çöpler satılarak ücreti sahiplerine veriliyor. Son olarak Topraklık Mahallesi’nde vatandaşların şikayeti üzerine bir evden 4 kamyon çöp çıkartıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2015 Cuma, 10:59

Pamukkale Belediyesi mahallelerdeki çöp evleri temizliyor. Bu çalışmalar kapsamında Topraklık Mahallesi’nde vatandaşların şikâyeti ve Pamukkale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğünün yazılı ihbarını değerlendiren Pamukkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre sağlığını tehdit eden çöplerden yaşanmaz hale gelmiş bir evi boşalttı.

ic-1

Savcılıktan alınan özel izinle Polis ve Zabıta ekipleri ile birlikte ihbarda belirtilen eve giden Pamukkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlileri, içerisine yığılan çöplerden ve pislikten yaşanmaz halde buldukları evdeki yaklaşık 4 kamyon çöpü boşalttılar. Pamukkale Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri de temizlenen evi ilaçlayarak dezenfekte etti.

ic-2

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü ekipleri, çevre ve halk sağlığını tehdit eden, kirliliğe neden olan atıkları toplamak için aralıksız olarak görev yapmaktadır. Çöp ev sahiplerinin gözlerine çarpan her şeyin önem taşıyabileceğini, günün birinde lazım olabileceğini düşünürler. Kaldırıma atılmış bir pet şişeyi, bir tel parçasını orada öylece bırakıp gitmek onlara zor gelir. Çöp biriktiriciler aslında hepimiz çevresinde vardır. Bu kişilere herhangi bir şeyi atmak aşırı sıkıntı verir. Evlerini bir depoya dönüştürürler. Büyük gardırop sığdıracak mekanı olmayanlar bile istifleme aracı olarak ya kutuları kullanırlar ya naylon torbaları hanelerinin bir köşesinde bulundurarak evin yanında oturan ve kötü kokudan camlarını dahi açamayan mahalle sakinlerine bir nebze olsun nefes aldırmak istiyoruz, maksadımız kimseyi evinde rahatsız etmek değil, tam tersine hem kendilerine hem de halkımıza sağlıklı bir hayat imkanı sağlamaktır” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 14 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 29Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu