Cankurtaran’da 4 şerit 2 şeride düştü

Denizli’de yoğun kar yağışı en fazla karayolu ulaşımını etkiledi. Yüksek kesimlerdeki görüntüler, Doğu ve Güneydoğu illerini aratmıyor.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2015 Perşembe, 12:11
5 Ocak Pazartesi akşamı başlayan ve aralıklarla devam eden yağışın ardından yüksek kesimlerde kar kalınlığı 50 santimetreyi buldu. Yağış sonra ise buzlanma meydana geldi. Bunun sonucunda sadece kent ve ilçe merkezleri değil, şehirlerarası karayollarında da ulaşım güçlükle yapılabiliyor.
Kar ve buzlanmanın en fazla etkili olduğu bölgelerden birisi de Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran geçişi. İkisi gidiş, ikisi geliş dört şeritli yolda ulaşım karşılıklı birer şeritten yapılabiliyor. Bölgede önlem alan trafik ekipleri, bu karayolunda zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Pamukkale | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
11 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 28 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 28 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 28 | Parçalı Bulutlu |