Cankurtaran’da servis kazası: 20 yaralı

Öğrenci taşıyan servis Cankurtaran’da virajı alamadı, yan yattı. Kazanın ardından ortalık bir anda can pazarına döndü, büyük bir şans eseri 20 öğrenci kazayı hafif yaralı olarak atlattı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2017 Salı, 10:23
Kaza sabah erken saatlerde meydana geldi. Özel bir okulun öğrencilerini taşıyan Hasan Hüseyin Mutluluk yönetimindeki 20 S 0327 plakalı servis midibüsü, Cankurtaran’da sürücünün viraja kontrolsüz girmesi ve yolların yağmur nedeniyle kayganlaşması sonucu kontrolden çıktı.
Savrulan servis yan yattı, bir süre sürüklendi. Midibüsün içinde bulunan öğrenciler kaza nedeniyle büyük şok yaşadı.
Önce çevrede bulunan vatandaşlar, ardından da hızla olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri öğrencilere müdahale etti.
Öğrenciler servisten çıkarıldı, ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
20 öğrencinin hafif yaralandığı ve hiçbirinde endişe edecek bir durumun bulunmadığı öğrenildi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Pamukkale | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
11 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 28 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 28 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 28 | Parçalı Bulutlu |