REKLAMI GEÇ

CHP’li Vural: Tecrübe konuşur

CHP’li Vural: Tecrübe konuşur

Seçim meydanlarına inen ilk başkan adayı olan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, temposunu artırarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 13 Mart 2014 Perşembe, 09:58

‘Halkın Gücü Halk Adamı’ sloganıyla seçim meydanlarına inen Başkan Vural, seçim bölgesini karış karış gezerek yurttaşlarla bir ara geliyor. Seçim takviminde son virajlara girdiğimiz şu günlerde temposunu iyice artıran Başkan Vural’a, yurttaşın sevgisi ve desteği her geçen gün artıyor.

Bugün,Bağbaşı Kervansaray Mahallesi’ne üçüncü ziyaretini gerçekleştiren Başkan Vural, semt sakinleri ve bölge esnafıyla bir araya geldi. Kalabalık bir parti grubunun da eşlik ettiği seçim çalışmasında bir vatandaş, ‘sadece seçim zamanında değil, her zaman sizi burada görmek isteriz’ diyerek, Başkan Vural’dan bir istekte bulundu.

denizli-chp-ibrahim-vural-ic

Vatandaşın bu isteğine karşın Başkan Vural, ‘şimdi nasıl ilçemizi adım adım dolaşıyorsak, halkımızın desteğiyle, yönetime geldiğimiz zaman da alanlarda olacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi. Başkan Vural vatandaşa hitaben sözlerine şöyle devam etti. ‘Biz bu göreve,10 yıllık Karahayıt Belediye Başkanlığından edindiğimiz bilgi ve tecrübeyle talip olduk. 10 yıllık hizmet aşkımız süresince yaptıklarımız ortada. Bunu biz tek başımıza başardık. Birçok ilin nüfusundan fazla bir bölgeye hizmet için yola çıktık. Bilgi ve tecrübemizle Pamukkale’ye hak ettiği değeri kazandıracağız’ dedi.

Başkan Vural’dan, Balkanay’a ‘geçmiş olsun’ ziyareti
269 gün yaşam mücadelesinin ardından dün hayata gözlerini yuman Berkin Elvan’a saygı için, seçim arabalarında müzik yayınını kesen Başkan Vural’ın bu duyarlı davranışı, tüm Türkiye’den destek gördü. Dün yaşanan olaylar sırasında trafik kazası geçiren CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’ı ziyaret eden Başkan Vural, Balakanay’a, geçmiş olsun dileklerini ileterek, durumdan duyduğu üzüntüyü ifade etti. Bu tür olayların ülkenin demokrasi tarihinde büyük yaralar açtığını kaydeden Başkan Vural herkesi sağduyuya davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu