REKLAMI GEÇ

CHP’li Vural’ın seçim çalışmasında Berkin duyarlılığı

CHP’li Vural’ın seçim çalışmasında Berkin duyarlılığı

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, Gezi parkı eylemleri sırasında yaralanan ve bugün hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın ölümü üzerine “Berkin’in acısı daha yenice düşmüşken yüreğimize, seçimi karnaval havasında yaşamak bize yakışmaz” diyerek, seçim araçlarından müzik yayını yapılmasını durdurdu.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2014 Salı, 14:52

Ekmek almak için evinden çıkan 15 yaşındaki Berkin Elvan, atılan biber gazı fişeğinin başına isabet etmesi üzerine ağır yaralanmıştı. 269 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Berkin’in ölümü Türkiye’yi ayağa kaldırırken, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural da duyarlılığını seçim araçlarından müzik yayınını durdurarak gösterdi.

Vural, sosyal medyadaki hesabından “Berkin’in acısı daha yenice düşmüşken yüreğimize, seçimi karnaval havasında yaşamak bize yakışmaz.Bugünkü çalışmalarımız, seçim araçlarımız da dahil olmak üzere, sessiz sedasız olacaktır” açıklamasını yaptı.

ic

CİHANER’İN AÇIKLAMASI
CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner de İstanbul Okmeydanı’nda bir açıklama yaptı. Cihaner, açıklamasında, Berkin’in vurulduğu olayla ilgili etkin bir soruşturma yürütülmediğini, tetiği çekenler kadar emri verenlerin de azmettirici sıfatıyla suçlu sayılması gerektiğini söyledi.
Cihaner, Adli Tıp’taki otopsiye avukatların alınmak istenmediğini, ancak daha sonra Berkin’in avukatlarının otopsiye girmeyi başardığını bildirdi.

BERKİN İÇİN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu