REKLAMI GEÇ

Fail ve maktul toprağa verildi

Fail ve maktul toprağa verildi

Denizli, önceki gece bir dehşete sahne olmuş, alacak davası nedeniyle silaha sarılan bir kişi 3 hasmını öldürdükten sonra kendi yaşamına son vermişti.O kurbanlardan biri ve katil dün toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2020 Salı, 10:48

Önceki gün akşam 3 kişiyi öldürdükten sonra tabancayla intihar eden Hüseyin Arslan ile Küçükdere Mahallesi’ndeki evinin bahçesinde tabancayla öldürülen Ramazan Küçük’ün cenazeleri Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edildi.

Küçük’ün cenazesi Küçükdere Mahalle camisinde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Küçük’ün eniştesi Nuri Kahraman gazetecilere yaptığı açıklamada, acı bir olay yaşadıklarını anlatarak, “Ramazan, akşam üstü 19.30 sıralarında eve geliyor. Arkasından da katil gelip tartışmışlar. Tabancayla öldürmüş. Çok üzüntülüyüz. İki çocuğu babasız kaldı. Galiba alacak verecek meselesi varmış. Biz de anlayamadık. Acımız sonsuz, bu devirde insan canına kıymak çok acı verici bir şey” dedi.

Cinayeti işleyen Hüseyin Arslan’ın cenazesi ise Hilal Camisi’nde kılınan namazın ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

OLAY
Paümukkale’nin Küçükdere Mahallesi’nde Hüseyin Arslan, aralarında alacak meselesi olduğu Ramazan Küçük ile evin bahçesinde tartışmış, ardından da tabancayla vurarak öldürmüştü. Olayın ardından cinayet zanlısı da aynı silahla intihar ederek, yaşamına son vermişti.

Önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen cinayetin bununla sınırlı kalmadığı, Hüseyin arslan’ın Ramazan Küçük’ü öldürmeden önce, Eskihisar Mahallesi’ndeki konfeksiyon atölyesine çağırdığı Veli ve Mustafa Akpınar isimli kardeşleri de öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu