REKLAMI GEÇ

Adresini Pamukkale’ye taşı ödülünü al

Adresini Pamukkale’ye taşı ödülünü al

Pamukkale Belediyesi’nin “İkametgahını taşı, bileti kap” kampanyasının ikincisine başvurular başladı. PAÜ’de okuyan öğrencilere yönelik düzenlenen kampanyaya katılan herkese teleferik ve Pamukkale’ye giriş biletinin yanında çekilişle tablet, akıllı telefon ve 5 yıldızlı otelde tatil ödülleri de verilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tüm öğrencilerimizi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2016 Çarşamba, 11:39

“İkametgahını taşı, bileti kap” kampanyasına katılmak için öğrenciler Pamukkale İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne giderek ikametgahlarını Pamukkale’ye aldırmaları gerekecek.

denizli-pamukkale-belediyesi-ikametgah-1

Bu belgenin örneğini ve öğrenci kimlik kartı ile birlikte Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek binasının 6. katında bulunan başvuru merkezine getiren herkese 3 teleferik bileti ile birlikte 1 de Pamukkale ören yerine giriş bileti verilecek. Kampanyaya Pamukkale Üniversitesi yemekhanesi önünde açılan Pamukkale Belediyesi standından da başvuru yapılabilecek. Ayrıca, yapılacak olan çekilişle 3 kişiye tablet, 3 kişiye akıllı telefon ve 3 kişiye de 5 yıldızlı termal otelde 2 günlük tatil hediye edilecek. Kampanyaya başvurular 31 Aralık tarihine kadar yapılabilecek. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye www.pamukkale.bel.tr’den ulaşılabilir.

“AMACIMIZ ÖĞRENCİLERLE SOSYAL AĞ KURMAK”
Üniversite öğrencileri ile ilgili bir çok projeye imza attıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yaklaşık 60 bin öğrenci kapasitesi ile Pamukkale Üniversitemiz, ilçe sınırlarımız içinde yer alıyor. İlimize ülkemizin dört bir yayından öğrenciler geliyor. Bu öğrencilerim büyük bir çoğunluğu ilçemizde ikamet ediyor. Bu kampanya ile birincil amacımız Pamukkale Üniversitesi’nden okuyan üniversite öğrencilerimizle sosyal bir bağ ve temas kurmak, diyaloğu artırmak. İkincil amacımızda 331 bin nüfuslu ilçemizde oturan nüfusun reel olarak belirlenmesi. Böylelikle hizmetin daha etkin ve aktif bir şekilde sunulması amacı taşıyoruz. Kampanya çerçevesinde sosyal ve kültürel anlamda öğrencilerimize çok güzel ödüller vereceğiz. Ben PAÜ’de okuyan ve ilçe sınırları içinde yaşayan öğrencilerimizin bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi tarafından geçen yılın Aralık ayında da yapılan kampanyaya katılım oldukça yüksekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu