REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediye Meclisi Şubat toplantılarına başladı

Pamukkale Belediye Meclisi Şubat toplantılarına başladı

Pamukkale Belediye Meclisi Şubat dönemi toplantılarına başladı. İlk birleşimde gündem maddeleri komisyonlara havale edildi. Pamukkale Belediyesi Şubat toplantılarında belediye araç parkının güçlendirilmesi için yeni kamyon ve kazıcı alımını görüşecek, belediye bünyesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü kurulmasını değerlendirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2017 Çarşamba, 19:02

Pamukkale Belediye Meclisi Şubat dönemi toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. Hüseyin Gürlesin başkanlığında gerçekleştirilen ilk oturum muhalefetin toplantının belirlenen saatte toplanılamamasının eleştirisiyle başladı.

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR
Toplantının ilk gündem maddesi, Belediyeler Kanunu’nun 48. Maddesi gereğince C-15 grubunda yer alan Pamukkale Belediyesi’nde temizlik İşleri Müdürlüğü biriminin kurulması oldu. Kanun gereği Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün isminin Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak değiştirilmesi ile ilgili teklif, görev ve çalışma yönetmeliğinin görüşülmesi için komisyona havale edildi.

MAKİNE PARKI GENİŞLETİLECEK
Pamukkale Belediye Meclisi, kazı ve yükleme işlerinde kullanılmak üzere 2 damperli kamyon, 2 çift kabin damperli kamyon ile 1 adet mini kazıcı-yükleyicinin alınması teklifini ele aldı. Teklif, detaylı inceleme için komisyona havale edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2025 Cumartesi 18 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2025 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 14 28Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 16 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 11 25Parçalı Bulutlu