Koçdemir Pamukkale’ye talip oldu

CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Selahattin Koçdemir, Pamukkale İlçesi başkan aday adaylığını açıkladı.
/ DENİZLİHABER / 19 Kasım 2013 Salı, 16:29
BÜŞRA KURU
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Ahmet Divarcı ve İbrahim Vural’ın ardından Selahattin koçdemir de Pamukkale Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Adaylık başvurusnu genel merkeze yapan Koçdemir, Pamukkale İlçe Teşkilatı’nda yaptığı toplantı ile partililere seslendi.
Önlerinde iki kritik viraj olduğunu söyleyen Koçdemir, “24 Kasım’da parti tabanımızın tercihi ortaya çıkacak. Bu partimiz için önemli bir dönem. 30 Mart’ta da seçim sonuçları ortaya çıkacak. Bu da Türkiye için önemli bir dönem” dedi. Halka hizmetin zor olduğunu fakat kendisinin CHP çatısı altında halka hizmet etmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Koçdemir, “Doğru kararı vermek, doğru yolda gitmek zorundayız. Eğer bugünkü aritmetik devam ederse 31 Mart sabahı Pamukkalemiz, Denizlimiz ve Türkiyemiz zora düşecek” dedi.
Parti olarak insanların gönlüne girmenin formüllerini bulmak zorunda olduklarının da altını çizen Koçdemir; seçime kadar durmadan çalışma sözü verdi.
Yorumlar
Bakalım kızımızın (hierapolis) gönlü varmı…
Yorum Yaz
Hava Durumu
Pamukkale | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
10 Temmuz 2025 Perşembe | 22 | 39 | Sıcak |
11 Temmuz 2025 Cuma | 21 | 37 | Sıcak |
12 Temmuz 2025 Cumartesi | 20 | 37 | Sıcak |
13 Temmuz 2025 Pazar | 21 | 40 | Sıcak |
14 Temmuz 2025 Pazartesi | 22 | 41 | Sıcak |