REKLAMI GEÇ

İncilipınar Parkı’nda teravih namazı

İncilipınar Parkı’nda teravih namazı

Pamukkale Belediyesi’nin Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlediği kutlamada, İncilipınar Parkı’nda “Mekke Usulü” teravih namazı kılındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2016 Cumartesi, 10:24

Pamukkale Belediyesi’nin Kadir Gecesi dolayısıyla hazırladığı program, İncilipınar Parkı’nda gerçekleştirildi. Etkinliği katılan 5 bin dolayında kişi, iftarını kurulan yer sofralarında yan yana oturarak yaptı.

İftar sonrası Kadir Gecesi programı başladı. Nurullah Güneşdoğdu programın sunuculuğunu üstlenirken, Hafız İbrahim Cuşan ilahi ve kasideler seslendirdi. Hafızlar Anas Bourak, Mustafa Özcan Güneşdoğdu ve Osman Bostancı’da Kur-an’ı Kerim tilavetleri okudu. Kadir Gecesi programı, Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Birincisi Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu’nun yaptırdığı duayla sona erdi.

denizli_incilipinar_parkinda_teravih_namazi-ic

GÜRLESİN: KADİR GECESİNİ EN GÜZEL ŞEKLİYLE YAŞADIK
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, programın sonunda hafızlara teşekkür ederek, içerisinde Kur’an-ı Kerim, tespih ve esansın bulunduğu birer sanduka hediye etti.

denizli_incilipinar_parkinda_teravih_namazi-ic2

Kadir Gecesi’nde binlerce vatandaşı buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gürlesin, “11 ayın sultanı Ramazan ayında yer alan, maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran, yüce yaradanın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ndeyiz. İncilipınar Parkı’nda hazırladığımız programda halkımızı birbirinden değerli hafızlarımızla buluşturarak iftardan teravihe kadar bu gecenin manevi atmosferini hep birlikte yaşadık. Gecenin maneviyatına uygun dolu dolu bir programla ibadetleri yerine getirdik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu