REKLAMI GEÇ

Gürlesin yabancı öğrencileri ağırladı

Gürlesin yabancı öğrencileri ağırladı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AISEC projesi kapsamında Denizli’ye gelen öğrencileri ağırladı. Başkan Gürlesin, Pamukkale ile ilgili genel bilgi verdi, “Pamukkale’nin dünyada eşi benzeri yok. Buradan güzel hatıralarla ayrılacağınızı umuyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2017 Pazartesi, 17:01

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AISEC projesi kapsamında Denizli’ye gelen öğrencileri konuk etti. Dünyanın ihtiyaç duyduğu nitelikli, uluslararası bakış açısına sahip liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan gönüllü bir öğrenci programı olan AIESEC kapsamında Moldova, Cezayir, Endonezya, Fas, Arnavutluk, Suudi Arabistan, Tunus ve Hindistan’dan gelen 15 öğrenci 6 hafta boyunca Denizli’de kalacak. Türkçe başta olmak üzere Osmanlı Minyatürü, Ebru yapımı, Türk musikisi ve halk oyunları gibi kültürel bilgiler öğrencilere aktarılacak. Öğrenciler yerel yönetimler konusunda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den bilgiler aldı.

BAŞKAN GÜRLESİN BİLGİLER VERDİ
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, dünyanın farklı bölgelerinden gelen üniversite öğrencilerine Pamukkale hakkında bilgiler aktardı.

Pamukkale’nin dünyaca ünlü olduğunu belirten Başkan Gürlesin, “Beyaz Cennet Pamukkale bizim sınırlarımız içerisinde. Denizli nüfusu 1 milyon. Bu insanların 330 bini bizim ilçemizde yaşıyor. Pamukkale ile birlikte hemen yanındaki Karahayıt’ı da termal sağlık konusunda Türkiye’nin 1 numarası yapmak için çalışıyoruz. Denizli tarihi kentler açısından çok önemli bir nokta. Bir çok antik kent bölgemizde yer alıyor. Denizli tekstil açısından da çok önemli bir kent. Üretimin yüzde 80 dünyaya pazarlanıyor. Türkiye, yaşanan terör olayları ile Dünya’ya farklı bir ülke gibi anlatılmak isteniyor. Ancak sizler buradaki güzellikleri ülkenizde döndüğünüzde mutlaka anlatacaksınız. Bu olumlu görüşlerinizi sosyal medya üzerinden de yapmanızı istiyoruz. Türkiye’den ayrılırken burada yaşadıklarınızı hayatınız boyunca unutmayacağınızı umuyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarının yer aldığı paketleri hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2025 Cumartesi 18 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2025 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 14 28Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 16 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 11 25Parçalı Bulutlu