REKLAMI GEÇ

Aparttaki iki genç uyuşturucudan ölmüş

Aparttaki iki genç uyuşturucudan ölmüş

Pamukkale’nin Asmalıevler Mahallesi’nde bir apartta ölü bulunan iki gencin yüksek dozda uyuşturucudan öldüğü belirlendi. Evde eroin ve şırınga bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2017 Çarşamba, 13:10

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Olay, saat 03.00 sıralarında, Asmalı Evler Mahallesi’ndeki bir apart dairede meydana geldi. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde hizmetli İsa T.nin, kiraladığı apart daireye gece 4 arkadaşıyla birlikte geldiği ve alkol aldıkları belirlendi.

Gruptan 2 kişi, bir süre sonra evden ayrıldı. Dairede İsa T. Ahmet K.ve adı öğrenilemeyen bir kişi kaldı. İsa T. ve Ahmet K. başka bir odaya geçerken, saatler geçmesine rağmen dışarı çıkmadı.

Merak edip odayı kontrol eden arkadaşları, İsa T. ile Ahmet K.nın hareketsiz şekilde yerde yattığını görünce ambulans çağırdı. Olay yerine gelen acil sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, iki gencin öldüğü tespit edildi.

Polis ekipleri de yaptıkları incelemede, şırınga içinde eroin maddesi buldu. İsa T. ve Ahmet K.nın yüksek dozda uyuşturucuyu damardan kendilerine enjekte etmeleri nedeniyle öldükleri anlaşıldı.

Olay yerindeki incelemenin ardından Taşçı ile Kuran’ın cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Soruşturma kapsamında dairedeki diğer 3 kişi, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık